Koffer interieurs

Over ons

Wat doet “de Wit BV” Koffer interieurs

Koffer interieurs de Wit is producent van schuim producten. Door middel van watersnijden, laseren en veel andere moderne technieken worden onze schuim onderdelen geproduceerd. Voor standaard productie of op maat werk. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij inmiddels goed hoe we producten op slimste en meest economische manier moeten produceren.

Wij zeer een flexibel bedrijf en kunnen u vrijwel altijd snel en effectief helpen ook voor spoedklussen.
Het produceren van foam inlays is iets waar wij goed in fijn, korte levertijden zijn hierbij een + punt voor enkel stuks tot 100.000 of meer.

Machinepark

Sinds de oprichten van het bedrijf is er blijvend geïnvesteerd in het machinepark dit heeft geleid dat
we over een modern en efficiënt machinepark beschikken. Hierdoor kunnen wij u op een goede
manier van dienst zijn. Ons personeel is getraind om op vrijwel elke machine te besturen, dit vertaald zich in strakke
levertijden en geen vertragingen. We hebben altijd mogelijkheden om u snel van dienst te kunnen zijn ook bij spoedklussen.

Splitmachine

Met onze splitmachine kunnen wij diverse (schuim) materialen op dikte splitten/snijden.

Splitten is bijvoorbeeld mogelijk voor PE-schuim, EVA-schuim, celrubber en veel andere zachte materialen. Ook is het splitten van uw eigen materiaal een mogelijkheid.

Stansmachine

Bij het stansen is het mogelijk grote aantallen schuim in relatief korte tijd te produceren. Eenmalig zijn er de gereedschapskosten, daarna kunt u op verzoek kleinere of grotere aantallen aanschaffen.

Stansen is bijvoorbeeld geschikt voor het produceren van afdichtingen voor uiteenlopende koppelingen, ringen en pakkingen. Meer toepassingen kunnen we u altijd toelichten.

Waterstraalmachine

Waterstraalsnijden is een manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. Doordat de machine computer gestuurd is kunnen praktisch alle vormen gesneden worden zonder hoge kosten van mallen en andere duur gereedschap. Hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en kunnen wij u ook met kleine serie groottes van

Laser machine

Onze Lasergraveer machine maakt het mogelijk om teksten of logo’s te graveren.


Stuur uw logo of tekst naar ons door en wij maken zorgen er voor dat het netjes op uw product komt. Met hoge precisie en goede leesbaarheid.

Voordelen:


 – Voor grootte en kleine series
  – Korte doorlooptijd mogelijk
  – Personalisering
 – Herkenbaarheid

Foam products heeft een lasergraveermachine voor zowel professionele
toepassingen met groter volumes maar ook oplossingen voor kleine series waarbij korte schakeltijden en maximale flexibiliteit centraal staat.

Lintzaag

Een lintzaag is geschikt om zeer lange zaagsneden mee te maken, om materialen met een grote dikte te zagen en om zaagsnedes met bochten te maken.

Rest van het machinepark.

De meest toegepaste machines voor het bewerken van schuim en rubbers zijn reeds benoemt maar wij hebben een aanzienlijker groter machinepark dan reeds beschreven. Enkele minder vaak gebruikte machines zijn:

  • Naaimachines

  • Lasmachines